19 Şubat 2007 Pazartesi

Yusufelililer Baraja Karşı


3 Ocak 2007 tarihli www.birgun.net 'te yayınlanan Hayati Akbaş imzalı haber:

Yusufelililer baraja karşı


Yusufeli İlçesini Güzelleştirme Yaşatma Ve Kültür Varlıklarını Koruma Derneği, Yusufeli halkı adına yaptığı çağrıda, "Başta Yusufeli Barajı ve H.E.S. olmak üzere Deri-ner Barajı ve Hes., Ihsu Barajı ve Hes.gibi projeler ürettiklerinin onlarca katı, devamlı artan borç yükü bırakmakta sadece temel atma ve büyük baraj yapma sevdalılarını tatmin ediyor" denildi.


Çağrıda, yapımda ısrar eden zihniyet eleştirilerek, "Çoruh Enerji Planı başta Yusufeli Barajı olmak üzere diğer barajlarla bölgeyi insandan boşaltarak, insanımızın geleceği sürekli artan borçla karartılıp, ülkemiz uluslararası ilişkilerde başkalarının arzusuna itaat eder duruma getirilmek isteniyor" denildi. Çağrıda şu görüşler yer aldı: "Havzanın toplam hidroelektrik potansiyelinden doğru, bölgeye uygun, bölgeyi ihya edici yöntemlerle 5-6 milyar dolarla elektrik enerjisi üretmek varken ülke borç içine itiliyor. Bölge insanlardan arındırılıyor. Yusufeli havzası için harcanması gereken toplam para baraj yapma sevdası yüzünden sadece Deriner Ba-rajı'na harcanıyor."

4 yorum:

Mrs Vanda Mariana dedi ki...

Iyi haber yine burada.

Acil uygulama! acil kredi!!

Eger acil kredi ihtiyaciniz var mi? Yatirim kredisi? Yapi kredi? Ögrenci kredi? Borç konsolidasyonu kredi? Isletme kredisi? Is genisleme kredi? Eger uygulama 5 gün süre önce çok hizli ve acil bir kredi gerekiyor? Daha fazla bilgi var üzere hemen (VANDAMARIANA111@GMAIL.COM) Ya (MRSVANDAMARIANA@YAHOO.CO.UK) bize bir mail ...

Doldurun ve devam etmek için acilen dönmek.

Basvuru Of * Adi: ...............
* Adres: ...............
* Sehir: .....................
* Devlet: ........................
* Ülke: ..................
* Cinsiyet: .....................
* Medeni Hali: ...............
* Yas: ........................
* Meslek: ..................
* Gelir Hizi: ..................
* Tel: ........................
* Cep: .......................
* Miktar Talep: ...............
* Kredi Süre: ..................
* Kredi Amaç .....................
* Kisisel e-posta adresi: ......

Selamlar

Mrs Vanda Mariana

loan lending plc dedi ki...

Kredi derecelendirmesi hakkinda bireysel ögrenme, bankalarin yogun çalismalar oldugunu söylemek mümkün olacaktir yapti. Kendiniz adina çalismak için firsat her türlü erisim bu sorunu incelemek istiyorsaniz, Aiicco sigorta kredi kredi sirketi plc gibi özel bir adres yapmak mümkün kolayca ögrenme sürecinde bireysel kredi notlari. Bir noktada ciddi, bu notlar faydali olacaktir, bankalar size verecektir kredilerin yüzde tadini çikariyor. Yani bu sirket e-posta simdi kredi için geçerlidir: simdi igein_h_yizevbekhai@admin.in.th hemen kredi transferi ile devam etmek. Biz% 3 faiz oraniyla kredi veriyor. bireysel krediye her türlü hürmet kovan.

(1) Biz is için kisisel kredi vermek.
(2) Biz proje kredisi vermek.
(3) Biz, ögrenci kredi vermek.
(4) Biz konaklama kredi vermek.
(5) Biz insaat kredi vermek.

Eger kredi geri ödemek sizin seçim süresinde geri ödemek bildigi herhangi bir miktar için hemen basvurun. igein_h_yizevbekhai@admin.in.th: Bu e-posta oldugunu.

Unknown dedi ki...

Merhaba, adım Lori Dante, güvenilir kredi şirketi oldukları için kredi başvurunuz için Bay Dierk Conrad'la iletişime geçmek için mali yardıma (kredilendirme) ihtiyacınız olan herkesi tavsiye etmek için buradayım.

* 3% faizli kredi oranı sunuyorlar.
* Nakitsiz girişimci için sigorta.
* Para için garanti.

Intel Finance Firması, iyi kredi puanı ile, bireysel veya şirket veya kooperatif derneklerine, endüstriyel ve kişisel çıkarlar için teminatlı krediler ve teminatsız krediler sunar. Ailem için yeni bir ev almak için $130,000 doların üzerinde krediye ihtiyacım vardı, Bay Dierk Conrad'ın borç için çalıştığı şirketle temasa geçtim ve stres içermeyen bir kredi olduğu için kredimi başarılı bir şekilde alıyorum.

Bay Dierk Conrad ile kredi için lütfen iletişime geçin! E-posta: intelfinancefirm@gmail.com

Teşekkürler
Lori Dante.

Timothy Kober dedi ki...

biz pluto güven şirketiyiz,% 3 faiz oranında kredi sunuyoruz. kredi arıyorsanız, daha fazla bilgi için bize ulaşın.
e-posta: plutocreditfinancier@gmail.com
Whatsapp: +1 (847) 453 9904